• Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
  Mr. Frgiman
  De machine kan goed worden uitgevoerd en geweldig resultaat te produceren.
 • Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
  Allison
  IST van IHR Unternehmen sehr beeindruckend. Nach der Inbetriebnahme arbeiten einwandfrei van matrijzenmaschinen und erfüllen unsere Anforderungen.Wir sind sehr zufrieden Gutes-Team!
 • Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
  M. Riyaz Zaveri
  Na het bezoeken van meer dan 5 bedrijven. Wij kiezen Juneng als onze partner. Wij vertrouwen op dit team en hun kwaliteit. Zo blijkt dat wij correct zijn.
Contactpersoon : Doris.zhou
Telefoonnummer : 13961509768
WhatsApp : +8613961509768

Roestvrijstalen rolkaraf Centrifuge Dubbele motor Tweefasig met spray

Plaats van herkomst Jiangsu, China
Merknaam Juneng
Certificering CE/ISO
Modelnummer LW450
Min. bestelaantal 1 reeks
Prijs USD15000~100000/set
Verpakking Details zeewaardige verpakking
Levertijd 50 dagen
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 30 reeksen/maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Product name Stainless Steel Double Motor Two phase Scroll Decanter Centrifuge With Spray Material Stainless steel
Main motor power(kw) 37 Vice motor power(kw) 15
Dimension(L*W*H)(mm) 4380*1080*1360 Weight(kg) 3200
Bearing SKF
Hoog licht

dubbele motorrolkaraf centrifuge

,

Scrollkaraf centrifugeert met spray

,

Tweefasige karafstaalcentrifuge

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Roestvrijstalen dubbele motor Tweefasige scrollkaraf Centrifuge met spray

1. Inleiding

Centrifugale sedimentatie is het werkingsprincipe van deze centrifuge, het kan twee fasen (zwevende vaste vloeistof en vloeistof) scheiden, en drie fasen (vaste stof-vloeistof-vloeistof), de vaste fase wordt continu door een spiraal naar buiten geduwd;deze apparatuur is een constante en zeer effectieve apparatuur die wordt gebruikt bij het scheiden van vaste stoffen en vloeistoffen.

Decantercentrifuge is een mechanische uitrusting die gebruik maakt van het principe van centrifugaal en sedimentatie en die de gesuspendeerde vloeistof voortdurend kan scheiden met een dichtheidsverschil.
De centrifuges die in de fabriek worden gemaakt, kunnen de suspensies zuiveren, dehydrateren en classificeren met vaste-fasedeeltjes van 0,002-3 mm en een diktebereik van 0,5 ~ 40%.Het product kan op basis van zijn structuurfunctie worden geclassificeerd in twee soorten LW-tegenstroom- en parallelstroombasis.
Volgens de feedfunctie kan het product worden verdeeld in een LW-tweefasige scheider, een LWS-driefasige scheider.Het is geschikt voor het scheiden van verschillende soorten voer onder verschillende procesomstandigheden en wordt op grote schaal gebruikt in de farmaceutische, voedingsmiddelen-, chemische, lichte industrie, milieubeschermingsindustrie enz.

Roestvrijstalen rolkaraf Centrifuge Dubbele motor Tweefasig met spray 0

 

2. Werkingsprincipe

Roestvrijstalen rolkaraf Centrifuge Dubbele motor Tweefasig met spray 1

Het materiaal dat door de centrale toevoerbuis naar de centrifuge gaat (astoevoer).Onder invloed van middelpuntvliedende kracht en materiaaldruk stroomt het door de verdeler en wordt het naar de trommel verdeeld.De dichte vaste fase wordt afgezet op de trommelwand en wordt door middel van een vijzel naar de kegel van het trommellichaam getransporteerd en valt vervolgens van de afvoerpoort naar de vaste opvangbak. Tegelijkertijd beweegt de relatief lichte vloeibare fase niet met de spiraal mee vanwege de vloeibaarheid, maar via de uitlaatoverloop in de vloeibare aggregaatkast.

 

3.Technische parameters

Roestvrijstalen rolkaraf Centrifuge Dubbele motor Tweefasig met spray 2

4.Productstructuur

Gebruik planeet-versnellingsdifferentia voor de machine, zodat het koppel van de duwer groot is, gebruik transducerdriver voor de differentiële motor, de differentiële snelheid kan traploos worden aangepast en is goed aanpasbaar aan materialen.

Roestvrijstalen rolkaraf Centrifuge Dubbele motor Tweefasig met spray 3

Roestvrijstalen rolkaraf Centrifuge Dubbele motor Tweefasig met spray 4

 

Inspectiestappen: stop de machine en alle stroomtoevoer naar de elektrische apparatuur is uitgeschakeld, open het bovenste deksel van de machine, controleer de verbinding van het vatdeksel en de flens die zowel aan het dubbelzijdige massieve uiteinde als aan het bovenste einddeksel van het vloeistofuiteinde de trommel inspecteren afsluitdeksel.Bovendien moeten de pluggaten van massief materiaal in de machine worden gecontroleerd. Controleer nogmaals alle zichtbare slijtage-, scheuren- of corrosiecomponenten. Alle gevonden onderdelen moeten worden onderhouden en gerepareerd voordat ze opnieuw worden gebruikt. Naast bovenstaande onderzoeken moet de gebruiker de slijtagetoestand van de schroeftransporteur en alle uitlaatopeningen dubbel controleren. Eventuele slijtageonderdelen moeten worden gerepareerd of vervangen.

5.Voordelen van Juneng Decanter Centrifuge

 

  

 

6.Certificeringen

Roestvrijstalen rolkaraf Centrifuge Dubbele motor Tweefasig met spray 5Roestvrijstalen rolkaraf Centrifuge Dubbele motor Tweefasig met spray 6

 

7.Ons bedrijf

 
 
Roestvrijstalen rolkaraf Centrifuge Dubbele motor Tweefasig met spray 7
productnaam
Juneng-machinefabriek
Scheidingsteken
Jiangsu Juneng Machinery Co., Ltd (Zuid)
Centrifugeer
Juneng Machinery (China) Co., Ltd (Nanjing)
Filter
Jiangsu Juneng Machinery Co., Ltd (Noord)
Droger
Juneng Machinery (China) Co., Ltd (Nanjing)
Pomp
Jiangsu Juneng Machinery Co., Ltd (Zuid)

 

 

Roestvrijstalen rolkaraf Centrifuge Dubbele motor Tweefasig met spray 8

Juneng Machinery (China) Co., Ltd., opgericht in 2006, is een professionele fabrikant die zich bezighoudt met onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en service van filters, afscheiders, decantercentrifuges en pompen.We hebben vier fabrieken in Nanjing en Yixing City met gemakkelijke transporttoegang.