• Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
  Mr. Frgiman
  De machine kan goed worden uitgevoerd en geweldig resultaat te produceren.
 • Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
  Allison
  IST van IHR Unternehmen sehr beeindruckend. Nach der Inbetriebnahme arbeiten einwandfrei van matrijzenmaschinen und erfüllen unsere Anforderungen.Wir sind sehr zufrieden Gutes-Team!
 • Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
  M. Riyaz Zaveri
  Na het bezoeken van meer dan 5 bedrijven. Wij kiezen Juneng als onze partner. Wij vertrouwen op dit team en hun kwaliteit. Zo blijkt dat wij correct zijn.
Contactpersoon : Doris.zhou
Telefoonnummer : 13961509768
WhatsApp : +8613961509768

Scroll-decanter-afvoercentrifuge voor het wassen en uitdrogen van zetmeel

Plaats van herkomst Jiangsu, China
Merknaam Juneng
Certificering CE/ISO
Modelnummer LWS620
Min. bestelaantal 1 reeks
Prijs USD15000~100000/set
Verpakking Details zeewaardige verpakking
Levertijd 60 dagen
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 30 reeksen/maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Product name Scroll discharge decanter centrifuge for washing and dehydration of starch Material Stainless steel
Main motor power(kw) 90 Vice motor power(kw) 22
Dimension(L*W*H)(mm) 4950*1900*1450 Weight(kg) 8500
Bearing SKF
Hoog licht

ontlading karaf centrifuge voor wassen

,

karaf ontlading centrifuge van zetmeel

,

uitdroging karaf ontlading centrifuge

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Scroll-afvoerdecanteercentrifuge voor het wassen en drogen van zetmeel

Invoering

Centrifugale sedimentatie is het werkingsprincipe van deze centrifuge, het kan twee fasen (zwevende vaste vloeistof en vloeistof) of drie fasen (vaste stof-vloeistof-vloeistof) scheiden, de vaste fase wordt continu door een spiraal naar buiten geduwd;deze apparatuur is een constante en zeer effectieve apparatuur die wordt gebruikt bij het scheiden van vaste stoffen en vloeistoffen.

Scroll-decanter-afvoercentrifuge voor het wassen en uitdrogen van zetmeel 0

Werkend principe

De centrifuge bestaat uit twee rotoren, de ene is een trommel en de andere is een schroeftransporteur (voor een korte spiraal).Trommel draait met hoge snelheid, de trommel en de slurry zullen samen roteren en door het middelpuntvliedende krachteffect is deze middelpuntvliedende kracht vele malen groter dan het gewicht, zodat vaste deeltjes van de vloeistof worden gescheiden, van de trommelas, en vervolgens worden ingesteld op de trommelwand duwt de schroeftransporteur die zich in de trommel bevindt en draait met een snelheid die lager is dan de snelheid van de trommel, de vaste deeltjes naar de residuafvoerpoort.Het snelheidsverschil tussen de buitentrommel en de schroeftransporteur hangt af van de snelheid van de overbrengingsverhouding van het differentieel en de rotatiesnelheid ervan.De twee fasen met verschillende dichtheden vormen concentrische cilinders, waarbij de lichtere vloeistof in de binnenlaag en de zwaardere vloeistof in de buitenlaag wordt afgevoerd via de uitlaat van respectievelijk de lichte en zware fasen.

Scroll-decanter-afvoercentrifuge voor het wassen en uitdrogen van zetmeel 1

 

Technologische parameters

 

Parameters van driefasige decantercentrifuge voor het ontwateren van de granen van de distilleerder
Model LWS450 LWS520 LWS580 LWS620
Hoofdmotorvermogen (kW) 37 45 75 90
Vice-motorvermogen (kw) 11 15 18.5 22
Afmeting (L*B*H) (mm) 4200*1370*920 4500*1410*1000 4800*1580*1300 4950*1900*1450
Gewicht (kg) 3500 5500 7000 8500

 

Product structuur

 

Scroll-decanter-afvoercentrifuge voor het wassen en uitdrogen van zetmeel 2

 

Trommel: De cilindrisch-conische cilindrische rotor bestaat uit een kegel en een cilinder.Het doel bij het ontwerpen van deze vorm is het verkrijgen van een betere scheidingsprestatie.Wanneer de trommel met hoge snelheid draait, zal deze de slurry laten roteren en onder de middelpuntvliedende kracht zullen de zwaardere vaste deeltjes van de vloeistof worden gescheiden.Het cilindrische trommeldeel is bedoeld om de klaring van het filtraat (centrifuge) te vergemakkelijken, en het conische deel is bevorderlijk voor het uitdrogen van het vaste materiaal.

 

Voordelen van Juneng Decanter Centrifuge

1. Rondom anti-slijtage bescherming, slijtvaste onderdelen zijn uitgerust met de binnenwand van de trommel, slakkenuitlaat, buitencirkel van de slakkenafvoerpoort, de spiraalvormig blad en de spiraalvormige distributiepoort etc. die eenvoudig ter plaatse kunnen worden vervangen en de onderhoudskosten aanzienlijk verlagen.

2. Optimaliseer, afhankelijk van de kenmerken van het product (verwerkingsmateriaal) de werkomstandigheden, de verhouding van trommellengte tot diameter, snelheid en trommelkegelstructuur.

3. Pas op intelligente wijze de differentiële snelheid en het koppel aan op basis van de productconcentratie en stroomveranderingen.Wanneer de voerconcentratie veranderingen tijdens het ontwateringsproces, kan de centrifuge op intelligente wijze de slip en het koppel van de trommel en de schroef aanpassen.
4. Kies een planetair tandwieldifferentieel met zware belasting en grote overbrengingsverhouding.
5. De centrifuge, die een kleine ruimte in beslag neemt, is eenvoudig te installeren en te debuggen.Deze machine wordt volledig afgedicht gebruikt, waardoor een goede productieomgeving ontstaat.
6. De dubbele frequentieconversiecontrole wordt overgenomen door de hoofdmotor en de hulpmotor van het differentieelapparaat
realiseer een traploze snelheidsregeling, die toepasbaar is op een breed scala aan materialen.

Scroll-decanter-afvoercentrifuge voor het wassen en uitdrogen van zetmeel 3Scroll-decanter-afvoercentrifuge voor het wassen en uitdrogen van zetmeel 4

Toepassingsgebied

Scroll-decanter-afvoercentrifuge voor het wassen en uitdrogen van zetmeel 5

 

  

 

Ons bedrijf

 
 
Scroll-decanter-afvoercentrifuge voor het wassen en uitdrogen van zetmeel 6
productnaam
Juneng-machinefabriek
Scheidingsteken
Jiangsu Juneng Machinery Co., Ltd (Zuid)
Centrifugeer
Juneng Machinery (China) Co., Ltd (Nanjing)
Filter
Jiangsu Juneng Machinery Co., Ltd (Noord)
Droger
Juneng Machinery (China) Co., Ltd (Nanjing)
Pomp
Jiangsu Juneng Machinery Co., Ltd (Zuid)

 

 

Juneng-groep

Juneng Group is een grootschalige fabrikant van industriële producten in China.Deze groep hield zich voornamelijk bezig met het in-house onderzoek en de ontwikkeling en productie van diverse industriële filters, afscheiders, centrifuges en pompen.

Het bedrijf heeft nu drie productiebases met een totale capaciteit van 280.000 vierkante meter in de stad Nanjing en Yixing, het vaste personeelsbestand van niet minder dan 1100 mensen en de productielijn is goed uitgerust met meer dan 2000 eenheden geavanceerde productieapparatuur en testinstrumenten.

Het bedrijf is er trots op de leider te zijn in een dergelijke industrie met een binnenlands marktaandeel van ongeveer 90% in de oliën- en vettenindustrie, de chemische industrie, de farmaceutische industrie, de drankenindustrie en de benzinechemische industrie, en is nu een van de bekende producenten en leveranciers in de wereld.

 

Onze producten verkopen niet alleen goed in alle steden en provincies in China, maar worden ook geëxporteerd naar klanten in landen en regio's als de VS, Duitsland, Korea, Japan, Pakistan, Maleisië, Singapore, Vietnam, enzovoort.We verwelkomen ook OEM- en ODM-bestellingen.Of u nu een huidig ​​product uit onze catalogus selecteert of technische hulp zoekt voor uw toepassing, u kunt met ons klantenservicecentrum praten over uw inkoopvereisten

 

Scroll-decanter-afvoercentrifuge voor het wassen en uitdrogen van zetmeel 7Scroll-decanter-afvoercentrifuge voor het wassen en uitdrogen van zetmeel 8