• Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
  Mr. Frgiman
  De machine kan goed worden uitgevoerd en geweldig resultaat te produceren.
 • Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
  Allison
  IST van IHR Unternehmen sehr beeindruckend. Nach der Inbetriebnahme arbeiten einwandfrei van matrijzenmaschinen und erfüllen unsere Anforderungen.Wir sind sehr zufrieden Gutes-Team!
 • Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
  M. Riyaz Zaveri
  Na het bezoeken van meer dan 5 bedrijven. Wij kiezen Juneng als onze partner. Wij vertrouwen op dit team en hun kwaliteit. Zo blijkt dat wij correct zijn.
Contactpersoon : Doris.zhou
Telefoonnummer : 13961509768
WhatsApp : +8613961509768

De dubbele Motorkaraf In twee fasen centrifugeert voor de Korrels van de Distillateur het Ontwateren

Plaats van herkomst Jiangsu, China
Merknaam Juneng
Certificering CE/ISO
Modelnummer LWJ450
Min. bestelaantal 1 reeks
Prijs USD15000~100000/set
Verpakking Details zeewaardige verpakking
Levertijd 50 dagen
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 30 reeksen/maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Product name Double Motor Two phase Decanter Centrifuge for Distiller's Grains Dewatering Material Stainless steel
Main motor power(kw) 37 Vice motor power(kw) 15
Dimension(L*W*H)(mm) 4380*1080*1360 Weight(kg) 3200
Bearing SKF
Hoog licht

Double Motor Two phase Decanter Centrifuge

,

Decanter steel Centrifuge For Dewatering

,

37kw Decanter steel Centrifuge

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De dubbele Motorkaraf In twee fasen centrifugeert voor de Korrels van de Distillateur het Ontwateren

1.Introduction

   

De de korrelsdehydratie van de distillateur centrifugeert geproduceerd door JUNENG is een horizontale spiraalvormige lossing en een onophoudelijk in werking gesteld sedimentatiemateriaal. Zijn het werk principe is: de trommel en de spiraal roteren bij een bepaalde differentiële snelheid in dezelfde richting en hoge snelheid, en het materiaal wordt onophoudelijk geïntroduceerd in de binnencilinder van de vervoerende spiraal door de voerpijp. Na versnelling, gaat het de trommel in. Onder de actie van het middelpuntvliedende krachtgebied, worden de zwaardere stevige substanties gedeponeerd op de trommelmuur om een sedimentlaag te vormen. De vervoerende schroef duwt onophoudelijk de gedeponeerde vaste lichamen aan het kegeleind van de trommel en lost hen uit de machine door de haven van de slakkenlossing. De lichtere vloeibare fase vormt een binnen vloeibare ring, die onophoudelijk de overstromingen van de overstromingshaven op het grote eind van de trommel en uit de machine door de lossingshaven wordt gelost. Deze machine voedt, scheidt, wast, en lost bij volledige snelheid onophoudelijk materialen. Het wordt gekenmerkt door compacte structuur, ononderbroken verrichting, stabiele verrichting, sterk aanpassingsvermogen, grote productiecapaciteit, en geschikt onderhoud. Geschikt om opschortingen te scheiden die vaste lichamen met partikelgroottes groter dan 0.005mm en concentraties bevatten die zich van 2-40% uitstrekken. Tegelijkertijd, wordt het wijd gebruikt in de chemische, lichte industrie, geneesmiddel, voedsel, milieubescherming en andere industrieën.

De dubbele Motorkaraf In twee fasen centrifugeert voor de Korrels van de Distillateur het Ontwateren 0

 

2.Working principe


De opschorting gaat de trommel door de voerpijp en de spiraalvormige lossingshaven in. Onder de actie van de middelpuntvliedende kracht door de hoge snelheidsomwenteling wordt geproduceerd, worden de vaste deeltjes met een groter soortelijk gewicht gedeponeerd op de binnenmuur die van
de trommel, en de spiraalvormige bladen die zich onophoudelijk met betrekking tot de trommel bewegen bewegen zich. De vaste deeltjes op de binnenmuur van de trommel worden gedeponeerd worden geschaafd en van de haven die van de slakkenlossing ontslagen. De gescheiden duidelijke vloeibare stromen uit de trommel door het openen van de vloeibare laag regelende plaat. De relatieve beweging tussen de schroef en de trommel, d.w.z., wordt de differentiële snelheid gerealiseerd door het verschil, en zijn grootte wordt gecontroleerd door de hulpmotor.

 

De dubbele Motorkaraf In twee fasen centrifugeert voor de Korrels van de Distillateur het Ontwateren 1

3.Technogical parameters

De parameters van Karaf In twee fasen centrifugeren voor de Korrels van de Distillateur het Ontwateren
Model LWJ450 LWJ520 LWJ650 LWJ720
Hoofdmotormacht (kW) 37 55 110 132
De macht van de ondeugdmotor (kW) 15 18.5 22 30

Afmeting (L*W*H) (mm)

4380*1080*1360 4850*1350*1380 5350*1610*1930 4920*2400*1450
Gewicht (kg) 3200 5500 9000 12000

4.Product structuur

 

 

De centrifuge is een tegen de stroom in de horizontale spiraalvormige lossingssedimentatie voor modder het ontwateren centrifugeert. De belangrijkste motor is samengesteld uit trommel (roestvrij staal 2205), schroef (roestvrij staal 2205+316L) en differentieel systeem. De differentiële snelheid wordt automatisch teruggekoppeld en volgens de ladingsverandering aangepast, en de het duwen macht wordt automatisch gecompenseerd om de constante droogte van de stevige slakken te verzekeren en drogere stevige slakken te krijgen.

De dubbele Motorkaraf In twee fasen centrifugeert voor de Korrels van de Distillateur het Ontwateren 2

 

Het wordt gegoten door een integraal centrifugeert, en dan verwerkt door precisie die na oplossingsbehandeling draaien. De de lossingshaven van stevige faseslakken is uitgerust met de vervangbare slijtvaste ring van het wolframcarbide. De binnenmuur van de centrifugetrommel is gelast met antislip slijtvaste stroken om de vaste deeltjes te verhinderen divergerende omwenteling en op de binnenmuur van de trommel te dragen.

De dubbele Motorkaraf In twee fasen centrifugeert voor de Korrels van de Distillateur het Ontwateren 3

5.Advantages van Juneng-Karaf centrifugeer

1)De omwentelingssnelheid van de korrels van de distillateur het ontwateren centrifugeert: Over het algemeen, de korrels van de distillateur centrifugeert het ontwateren zou moeten boven 3000 revoluties zijn. Hoger de omwentelingssnelheid, meer hoog centrifugeert de scheidingsfactor van de korrels van de distillateur het ontwateren, en beter het scheidingseffect.

2)Het materiaal van de korrelsdehydratie van de distillateur centrifugeert: De verschillende materialen hebben verschillende fysieke en chemische indicatoren zoals slijtageweerstand en corrosieweerstand. De centrifuges van de de korrelsdehydratie van de buitenlandse distillateur worden over het algemeen gemaakt van 304L of duplexroestvrij staal, en de schuringscomponenten moeten van ceramische samengestelde materialen worden gemaakt.

3)De differentiële controle van de korrelsdehydratie van de distillateur centrifugeert: De verschillende verschillen hebben verschillende controlenauwkeurigheid, en er is een significant verschil in levensduur en onderhoudskosten. Hoger de differentiële nauwkeurigheid, beter het aanpassingsvermogen aan materialen. Daarom is het raadzaam om materiaal met hoge differentiële nauwkeurigheid te selecteren.

4)Lengte aan diameterverhouding: Groter de lengte aan diameterverhouding van de de korrelsdehydratie van de distillateur centrifugeert, groter zijn verwerkingscapaciteit, en lager zijn vochtgehalte.

5)Controlesysteem: Of het automatische programmeringscontrole is. Momenteel, hebben de binnenlandse en buitenlandse materiaalfabrikanten fundamenteel bereikte volledige automatische controle van het materiaal.

6)Installatiemacht: Het beïnvloedt de controle van energieverbruik. Over het algemeen, heeft het binnenlandse materiaal een hoge energieverbruikverhouding, terwijl het buitenlandse materiaal een lage energieverbruikverhouding heeft.

7)Verwerking en productie technologie: De de korrelsdehydratie van de distillateur centrifugeert is een scheidingsmateriaal met de vereisten van de hoge precisieverwerking. Ondernemingen die de geen mogelijkheden hebben van de precisieverwerking producten met hoge onderhoudstarieven en beperkte verwerkingsmogelijkheden produceren.

  

 

6.Certifications

De dubbele Motorkaraf In twee fasen centrifugeert voor de Korrels van de Distillateur het Ontwateren 4De dubbele Motorkaraf In twee fasen centrifugeert voor de Korrels van de Distillateur het Ontwateren 5

 

7.Our bedrijf

 
 
De dubbele Motorkaraf In twee fasen centrifugeert voor de Korrels van de Distillateur het Ontwateren 6
Productnaam
De Fabriek van Junengmachines
Separator
De Machinesco. van Jiangsujuneng, Ltd (Zuiden)
Centrifugeer
Van Junengmachines (China) Co., Ltd (Nanjing)
Filter
De Machinesco. van Jiangsujuneng, Ltd (het Noorden)
Droger
Van Junengmachines (China) Co., Ltd (Nanjing)
Pomp
De Machinesco. van Jiangsujuneng, Ltd (Zuiden)

 

 

De dubbele Motorkaraf In twee fasen centrifugeert voor de Korrels van de Distillateur het Ontwateren 7

Van Junengmachines (China) Co., Ltd, in 2006 wordt gevestigd, is een professionele fabrikant belast met het onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en de dienst van Filter, Separator, Karaf centrifugeert en pomp die. Wij hebben vier fabrieken die in de Stad van Nanjing en Yixing-met geschikte vervoerstoegang de plaats bepaalden van.