• JUNENG MACHINERY (CHINA) CO., LTD.
  Mr. Frgiman
  De machine kan goed worden uitgevoerd en geweldig resultaat te produceren.
 • JUNENG MACHINERY (CHINA) CO., LTD.
  Allison
  IST van IHR Unternehmen sehr beeindruckend. Nach der Inbetriebnahme arbeiten einwandfrei van matrijzenmaschinen und erfüllen unsere Anforderungen.Wir sind sehr zufrieden Gutes-Team!
 • JUNENG MACHINERY (CHINA) CO., LTD.
  M. Riyaz Zaveri
  Na het bezoeken van meer dan 5 bedrijven. Wij kiezen Juneng als onze partner. Wij vertrouwen op dit team en hun kwaliteit. Zo blijkt dat wij correct zijn.
Contactpersoon : Doris.zhou
Telefoonnummer : 13961509768
whatsapp : +8613961509768

Centrifugeert de Stevige de Muurkom van de schijfolie Separatordruk 0.05 Mpa voor Maïsoliescheiding

Plaats van herkomst China (Yixing, Jiangsu)
Merknaam Juneng Machinery
Certificering CE
Modelnummer DRZ400
Min. bestelaantal Een set
Verpakking Details standaard houten kist
Levertijd 60 dagen
Betalingscondities TT
Levering vermogen 40 set / maanden

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Hoog licht

de separators van de waterolie

,

De schijfstapel centrifugeert

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Centrifugeert de Stevige de Muurkom van de schijfolie Separatordruk 0.05 Mpa voor Maïsoliescheiding

Productomschrijving:

Genoeg olie zou in mens moeten worden verzekerd dieet, en de plantaardige olie en de dierlijke olie komen hun verschillende voedingsmiddelen samen om aan de menselijk lichaamsbehoeften te voldoen. Zo direct beïnvloedt de oliekwaliteit de menselijke gezondheden. De Junengseparator kan geschikt voor een verscheidenheid van oliën en vetten en gepersonaliseerde oplossingen verstrekken om optimale olie en gemaximaliseerde productiecapaciteit te bereiken

 De stevige muurseparator wordt ontworpen om vaste lichamen binnen de schijfstapel te behouden centrifugeert en het is zogenaamde vaste lichamen die separator behouden.
De stevige separator van de muurkom wordt vaak gebruikt in processen die vloeistof/vloeistof of vloeistof/vaste lichamenscheiding vereisen wanneer de vaste lichameninhoud in het voer neen meer dan ongeveer 1% door volume is. Wegens de eenvoud van het ontwerp, kan de zeer hoge gravitatiekracht worden verkregen en deze separator is zo zeer efficiënt in de terugwinning van fijne deeltjes

 

 

Inleiding van Bedrijf:

 

De Junenggroep is een grote schaalfabrikant van industrieproducten in China met zijn de Machines (China) Co. van dochterondernemingen namelijk Juneng, Ltd en de Machinesco. van Jiangsu Juneng, Ltd. De groep nam hoofdzakelijk met het binnenshuis onderzoek & de ontwikkeling evenals productie van diverse industriële filters, separators en pompen in dienst. Het bedrijf is trots om de leider in dergelijke industrie met de Vettenindustrie, de Chemische industrie, de Farmaceutische industrie, de Drankindustrie, Benzine te zijn - de chemische industrie, en nu is één van goed-kent producenten en leveranciers in de wereld. Het bedrijf heeft nu zijn drie productiebasissen met een totale capaciteit van 280.000 vierkante meters in Nanjing City en Yixing-Stad van Jiangsu-provincie, permanente workforces niet minder dan 1300 mensen en de productielijn is goed uitgerust met meer dan 1500 eenheden van geavanceerd productiemateriaal en testinstrumentatie.Productconcurrentievoordeel:

Zoals met schijfseparators met zelfreinigende kom, kan de schijfseparator met de kom van de vaste lichamenmuur niet de gescheiden vaste lichamen bij volledige snelheid periodiek lossen. Omdat er geen hydraulisch systeem is. Zo, zullen worden gescheiden Alle die vaste lichamen uit door een kom van de vaste lichamenmuur manueel worden verwijderd.

wegens deze separator zonder controledoos, zodat dit type is separator zeer goedkoper vergelijkbaar is met automatische controleseparator.


 

Productspecificaties:

Model 

Behandeling 
capaciteit (l/u)

Inham 
druk (Mpa)

Afzet 
druk (Mpa)

Motor 
macht (KW)

Gewicht (Kg)

Overzicht
 afmeting (mm)

DRZ400A

2000-6000

0.05

0.1-0.3

7.5

1150

1300*900*1450

DRZ400E

4000-7500

0.05

0.1-0.3

7.5

1300

1300*900*1500