• JUNENG MACHINERY (CHINA) CO., LTD.
  Mr. Frgiman
  De machine kan goed worden uitgevoerd en geweldig resultaat te produceren.
 • JUNENG MACHINERY (CHINA) CO., LTD.
  Allison
  IST van IHR Unternehmen sehr beeindruckend. Nach der Inbetriebnahme arbeiten einwandfrei van matrijzenmaschinen und erfüllen unsere Anforderungen.Wir sind sehr zufrieden Gutes-Team!
 • JUNENG MACHINERY (CHINA) CO., LTD.
  M. Riyaz Zaveri
  Na het bezoeken van meer dan 5 bedrijven. Wij kiezen Juneng als onze partner. Wij vertrouwen op dit team en hun kwaliteit. Zo blijkt dat wij correct zijn.
Contactpersoon : Doris.zhou
Telefoonnummer : 13961509768
whatsapp : +8613961509768

Tricanter horizontale Decanter Centrifuge karaf gebruikt water-solid-olie scheiding

Plaats van herkomst China (Yixing, Jiangsu)
Merknaam Juneng Machinery
Certificering CE
Modelnummer LWS350
Min. bestelaantal Een set
Prijs USD 32089-37328 / Set
Verpakking Details standaard houten kist
Levertijd 60 dagen
Betalingscondities TT
Levering vermogen 40 set / maanden

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Productnaam de 3 fasekaraf centrifugeert Verleende de dienst De technische ondersteuning is beschikbaar
Toepassing Geschikt om insolubevast lichaam en vloeistof te scheiden Ontwerplevensduur 10 jaar
Hoog licht

de modderkaraf centrifugeert

,

centrifugeer olieseparator

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Centrifugeert de Tricanter Horizontale Karaf Karaf Gebruikte water-stevig-Olie Scheiding

 

 

Inleiding van Bedrijf:

 

De Junenggroep is een grote schaalfabrikant van industrieproducten in China met zijn de Machines (China) Co. van dochterondernemingen namelijk Juneng, Ltd en de Machinesco. van Jiangsu Juneng, Ltd. De groep nam hoofdzakelijk met het binnenshuis onderzoek & de ontwikkeling evenals productie van diverse industriële filters, separators en pompen in dienst. Het Bedrijf is trots om de leider in dergelijke industrie met de Vettenindustrie, de Chemische industrie, de Farmaceutische industrie, de Drankindustrie, Benzine te zijn - de chemische industrie, en nu is één van goed-kent producenten en leveranciers in de wereld. Het bedrijf heeft nu zijn drie productiebasissen met een totale capaciteit van 280.000 vierkante meters in Nanjing City en Yixing-Stad van Jiangsu-provincie, permanente workforces niet minder dan 1300 mensen en de productielijn is goed uitgerust met meer dan 1500 eenheden van geavanceerd productiemateriaal en testinstrumentatie.

 

 

Productomschrijving:

Met tricanter centrifugeer van Juneng-Separator, kunnen twee vloeistoffen met verschillende soortelijke gewichten individueel van vaste lichamen in één enkel proces worden gescheiden. Tricanter centrifugeert meestal wordt gebruikt voor vloeibaar-vaste lichamen (3 - fasen) scheiding.
De lichte vloeibare fase wordt gelost in het omhulsel door radiale gaten in de grote eindhub. De zware fase wordt gelost door asgaten in de grote eindhub.
De vloeibare straal voor de lichte vloeibare fase is kleiner dan de straal voor de zware vloeibare fase. Het vloeibare niveau wordt gecontroleerd door plaatdammen. om de lichte vloeibare fase te verhinderen de kom door de zware vloeibare faseafzet te verlaten, wordt een scheidende plaat geplaatst op de binnenkant van de grote eindhub.
De zware vloeibare fase moet onder de scheidende plaat overgaan alvorens wordt gelost in het omhulsel. De vloeibare straal voor de zware vloeibare fase wordt gecontroleerd door plaatdammen.

 

Productconcurrentievoordeel:

1, Spiraalvormige opdringer keurt de speciale antifrictiemethode goed: bestrooi hardheidslegering of de legerings antifrictieschijf van de inlegselhardheid; het anticorrosieve roestvrije staal is aangewend voor het materiaal van de belangrijkste delen van trommel, zodat de duurzaamheid en het langere gebruikende leven van het materiaal verzeker.

2, volgens de kenmerken van de exploitatievoorwaarde van materiaal, optimaliseren trommel lengte-diameter raido, de trommel en de structuur van trommel spitse delen.

3, volgens de materiële dikte, stroomverandering, roteren snelheidsverschil en de tolerantie kan worden aangepast.

4, de karaf bezetten weinig gebied, gemakkelijk te zijn assemblage en het opdragen; de gehele machine wordt hermetisch in werking gesteld, en heeft een goed productiemilieu.

5, keuren omzettingscontrole met dubbele frekwentie voor hoofdmotor en differentia hulpmotor goed, zodat maken stepless snelheidsregelgeving waar komen evenals het toepassingsgebied vergroten.

 

Productspecificaties:

Model

 

Trommeldiameter

 

mm

Trek Verhouding

L/D

Snelheid
 van trommel

r/min

Factor
 van scheiding G

 

Spiraalvormig verschil
 roteer snelheid

r/min

 

Inham
 capaciteit (m3/h)

 

De leiding/woont bij
 motor (kW)

LWS350

350

4.4

3600

2540

5~25

5~18

22/5.5