aboutus

Bedrijfsprofiel

De Junenggroep is een grote schaalfabrikant van industrieproducten in China met zijn de Machines (China) Co. van dochterondernemingen namelijk Juneng, Ltd en de Machinesco. van Jiangsu Juneng, Ltd. De groep nam hoofdzakelijk met het binnenshuis onderzoek & de ontwikkeling evenals productie van diverse industriële filters, separators en pompen in dienst. Het bedrijf is trots om de leider in dergelijke industrie met ongeveer 80% binnenlandse marktaandeel in Oliën & Vetten de industrie, de Chemische industrie, de Farmaceutische industrie, de Drankindustrie, de benzine-Chemische industrie te zijn, en nu is één van de bekende producenten en de levering in de wereld.

Juneng Machinery (China) Co., Ltd.

Juneng Machinery (China) Co., Ltd.

Juneng Machinery (China) Co., Ltd.

Geschiedenis

Het bedrijf werd gevestigd bij 1987. Het heeft 23 jaargeschiedenis. Nu zijn drie productiebasissen met een totale capaciteit van 280000 vierkante meters in Nanjing City en Yixing-Stad van Jiangsu-Provincie.  

Dienst

Wij bieden oprecht diverse montage voor de invoer en binnenlandse separatorgebruikers aan. Ons professioneel personeel zal u hulp en overleg op elk ogenblik geven.

Juneng Machinery (China) Co., Ltd.

Ons Team

Het succes van Juneng wordt bijgedragen door de verplichting van elk lid van het Bedrijf. Bovendien worden de specialiteit en het potentieel van elk lid respecteerd en disinterred.

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Doris.zhou
Tel. : 13961509768
Fax : 86-510-87501218
Resterend aantal tekens(20/3000)