De goede van de het Toestel Centrifugaaloverdracht van de Prestatieshoge druk Gebruikte Aardolie enz. Pompen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China (Yixing, Jiangsu)
Merknaam: Juneng Machinery
Certificering: CE、ISO9001
Modelnummer: NCB 6/0,5
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Een set
Verpakking Details: standaard houten kist
Levertijd: 60 dagen
Levering vermogen: 40 set / maanden
Contact nu

Productomschrijving

De goede van de het Toestel Centrifugaaloverdracht van de Prestatieshoge druk Gebruikte Aardolie enz. Pompen

Productomschrijving:

NCB-Pomp van het Reeks is de binnen Bezette Toestel een volumetrische pomp voor het vervoeren van vloeistof, die structuur en goede prestaties heeft vooruitgegaan. Deze pomp wendt de binnenovereenkomst voor toestellen aan, bedragen de hoogtecirkels van zowel binnen als buiten toestel één kant, wordt een andere kant gescheiden door „schommelingsverbinding“ op de pompdekking en vormt omhoog het voeden van en het lossen van kamer. Het drijf binnentoestel op de belangrijkste schacht drijft de pignons om in zelfde richting, in de het voeden kamer te roteren, zijn de toesteltanden gescheiden elkaar, vormt dit omhoog negatieve drukoppervlakte, zodat zuigt het in vloeistof. De toesteltanden gaan onophoudelijk binnen in de overeenkomstenoppervlakte in de het lossen kamer en drijven uit vloeistof uit.

NCB-Pomp van het Reeks wordt de binnen Bezette Toestel toegepast om vloeistof van allerlei licht of vluchtigheid aan diepe kleverig, zelfs aan helft-vast lichaam te vervoeren. Het wordt wijd gebruikt in aardolie, chemie, olie, verf enz.

 

Productconcurrentievoordeel:

Het binnentandwieloverbrengingsprincipe wordt goedgekeurd voor deze pomp. De ringvormige en externe cirkels van de toestelhoogte leunen dicht tegen één kant, wordt de overkant gescheiden door met „toenemende plaat“ te behandelen. De ringvormige toestelbestuurder het externe toestel voor dezelfde richtingsomwenteling. Het heeft de geavanceerde structuur, fijne kwaliteit, klein volume, grote stroom, levensduur met geringe geluidssterkte, duurzame.

 

Inleiding van Bedrijf:

 

De Junenggroep heeft binnenshuis opstelling een 1st klassenlaboratorium voor chemische samenstellingsanalyse, metallographic analyse, spectrumanalyse, prestatiesanalyse, radiografische inspectie, magnetismeinspectie, ultrasone inspectie en enz. Dit moet met recentste vooruitgangsinstrumentations impliceren en de strenge het werk houding om elk deel van product te verzekeren is stabiel en betrouwbaar.

 

Productspecificaties:

De goede van de het Toestel Centrifugaaloverdracht van de Prestatieshoge druk Gebruikte Aardolie enz. Pompen

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn