Capaciteit 80 - mixer van de de overdrachtpomp van 180T/D bestaat de centrifugaal hoofdzakelijk uit trommel

Productdetails:
Plaats van herkomst: China (Yixing, Jiangsu)
Merknaam: Juneng Machinery
Certificering: CE、ISO9001
Modelnummer: GXG 800
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Een set
Verpakking Details: standaard houten kist
Levertijd: 60 dagen
Levering vermogen: 40 set / maanden
Contact nu

Productomschrijving

Capaciteit 80 - mixer van de de overdrachtpomp van 180T/D bestaat de centrifugaal hoofdzakelijk uit trommel

Productomschrijving:

LHB-de reeks van centrifuge die pomp mengen is een hoge snelheid, het mengen zich machine met hoge weerstand die speciaal voor plantaardige olie ononderbroken raffinage wordt ontworpen. Zijn hoog rendement die effect mengen is de belangrijkste factor om hoge raffinageefficiency te verhogen en kan aan de vereisten voldoen om vloeistoffen te mengen olie-alkali, olie-zuur en de waterwas tijdens raffinage, die capaciteit behandelen is 30-600 T/D.

 

Toepassing:

LHB180 de centrifugaal het mengen zich pomp is hoofdzakelijk voor het mengen van olie met alkalisch, olie met fosforzuur, en olie met water in het ononderbroken raffinageproces voor plantaardige olie, en zal de olie naar volgende verrichting in bepaalde druk verzenden. En het kan ook voor het mengen van twee vloeistoffen in andere industrieën worden gebruikt. Deze pomp kan zich volledig mengen, regelmatig lopen, heeft zeer met geringe geluidssterkte, is onontbeerlijk voor ononderbroken raffinageproces van plantaardige olie.

 

Productconcurrentievoordeel:

LHB180 de centrifugaal het mengen zich pomp bestaat hoofdzakelijk uit trommel, centripetale pomp, inham/afzeteenheid en motor.

Twee (of meer) kwantitatief gemengde vloeistoffen worden gevoed aan de inham en binnengaan in de trommel, worden zij gemengd volledig wegens middelpuntvliedende kracht en 6 holten in de trommel, zet de centripetale pomp bij de afzet het dynamische drukhoofd van de vloeistof die bij hoge snelheid roteren in statische drukhoofd (om 0.10~0.2MPa) en verzendt het naar de volgende verrichting.

 

Productspecificaties:

Model 

Behandelingscapaciteit (T/D)

Motormacht (KW) 

LHB150

30~150

3

LHB160

80~180

3

LHB180

100~200

5.5

LHB180A

200~400

7.5

LHB180B

400~600

11

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn