Capaciteit 100 - het Mengen zich van 200T/D Centrifugaal de Plantaardige olie Ononderbroken Raffinage van de Overdrachtpomp

Productdetails:
Plaats van herkomst: China (Yixing, Jiangsu)
Merknaam: Juneng Machinery
Certificering: CE、ISO9001
Modelnummer: GXG 800
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Een set
Verpakking Details: standaard houten kist
Levertijd: 60 dagen
Levering vermogen: 40 set / maanden
Contact nu

Productomschrijving

Capaciteit 100 - het Mengen zich van 200T/D Centrifugaal de Plantaardige olie Ononderbroken Raffinage van de Overdrachtpomp

 

 

 

Toepassing:

LHB180 de centrifugaal het mengen zich pomp is hoofdzakelijk voor het mengen van olie met alkalisch, olie met fosforzuur, en olie met water in het ononderbroken raffinageproces voor plantaardige olie, en zal de olie naar volgende verrichting in bepaalde druk verzenden. En het kan ook voor het mengen van twee vloeistoffen in andere industrieën worden gebruikt. Deze pomp kan zich volledig mengen, regelmatig lopen, heeft zeer met geringe geluidssterkte, is onontbeerlijk voor ononderbroken raffinageproces van plantaardige olie.

 

 

Productomschrijving:

LHB-de reeks van centrifuge die pomp mengen is een hoge snelheid, het mengen zich machine met hoge weerstand die speciaal voor plantaardige olie ononderbroken raffinage wordt ontworpen. Zijn hoog rendement die effect mengen is de belangrijkste factor om hoge raffinageefficiency te verhogen en kan aan de vereisten voldoen om vloeistoffen te mengen olie-alkali, olie-zuur en de waterwas tijdens raffinage, die capaciteit behandelen is 30-600 T/D.

 

 

Productconcurrentievoordeel:

LHB180 de centrifugaal het mengen zich pomp bestaat hoofdzakelijk uit trommel, centripetale pomp, inham/afzeteenheid en motor.

Twee (of meer) kwantitatief gemengde vloeistoffen worden gevoed aan de inham en binnengaan in de trommel, worden zij gemengd volledig wegens middelpuntvliedende kracht en 6 holten in de trommel, zet de centripetale pomp bij de afzet het dynamische drukhoofd van de vloeistof die bij hoge snelheid roteren in statische drukhoofd (om 0.10~0.2MPa) en verzendt het naar de volgende verrichting.

 

Inleiding van Bedrijf:

 

De Junenggroep is een grote schaalfabrikant van industrieproducten in China met zijn de Machines (China) Co. van dochterondernemingen namelijk Juneng, Ltd en de Machinesco. van Jiangsu Juneng, Ltd. De groep nam hoofdzakelijk met het binnenshuis onderzoek & de ontwikkeling evenals productie van diverse industriële filters, separators en pompen in dienst. Het bedrijf is trots om de leider in dergelijke industrie met de Vettenindustrie, de Chemische industrie, de Farmaceutische industrie, de Drankindustrie, Benzine te zijn - de chemische industrie, en nu is één van goed-kent producenten en leveranciers in de wereld. Het bedrijf heeft nu zijn drie productiebasissen met een totale capaciteit van 280.000 vierkante meters in Nanjing City en Yixing-Stad van Jiangsu-provincie, permanente workforces niet minder dan 1300 mensen en de productielijn is goed uitgerust met meer dan 1500 eenheden van geavanceerd productiemateriaal en testinstrumentatie.

 

 

Productspecificaties:

Model 

Behandelingscapaciteit (T/D)

Motormacht (KW) 

LHB150

30~150

3

LHB160

80~180

3

LHB180

100~200

5.5

LHB180A

200~400

7.5

LHB180B

400~600

11

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn