Het hydraulische Systeem centrifugeert van de de Separatorafzet van het Smeeroliewater de Druk ≥ 0.2Mpa

Productdetails:
Plaats van herkomst: China (Yixing, Jiangsu)
Merknaam: Juneng Machinery
Modelnummer: KYDR204
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Een set
Verpakking Details: standaard houten kist
Levertijd: 60 dagen
Betalingscondities: TT
Levering vermogen: 40 set / maanden
Contact nu

Productomschrijving

Het hydraulische Systeem centrifugeert van de de Separatorafzet van het Smeeroliewater de Druk ≥ 0.2Mpa

 

Toepassing:

De mariene separator wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het schoonmaken van de vochtigheid en de mechanische onzuiverheid in de brandstof (Lichte diesel, zware diesel, stookolie) en smeerolie van schepen en dieselmotor

 

Productconcurrentievoordeel:

1, zijn Er stationaire centripetale pompen voor zware fase en lichte faseoutput. De gescheiden zware fase en de lichte fase zijn outputted respectievelijk door de grote en kleine centripetale pompen die op de bovenkant van de respectievelijk trommel.

 

 

Productomschrijving:

KYDR204DD-23 de separators van de reeksschijf worden hoofdzakelijk samengesteld uit inham en afzetmechanisme, trommel, machinedekking, verticale schacht, horizontale schacht, machinebasis, toestelpomp, enz.

De ongefilterde materialen (gemengde vloeistof) worden overgebracht aan de hartdelen van deze machine (de binnenkant van de trommel). Onder de acties van sterke middelpuntvliedende kracht, zullen de materialen door de intervallen van een groep de bundels van het schijfstuk overgaan. En dan, zal het neutrale gat van het schijfstuk die de interface zijn, de vloeistof met hogere dichtheid (zware fase) naar buiten het neutrale gat langs het schijfstuk, door de ringvormige kanalen van trommel buitencirkel bewegen, die aan de zware faseafzet stromen. De zware residu's zullen op het sedimentgebied worden geaccumuleerd, die op lossing wachten wanneer de machine is gesloten. De vloeistof met lagere dichtheid (lichte fase) zal zich omhoog langs de muur van het schijfstuk bewegen en zal zich in de kleine centripetale pomp, outputted door de kleine centripetale pomp verzamelen.

 


2, Deze reeks diverse het soortelijk gewichtringen van separatoruitrustingen met verschillende diameter, die volgens de dichtheid en het volume van de materialen kan worden gebruikt.

 

Productspecificaties:

Model 

Geschatte Behandeling
 capaciteit (L/u)

Inhamdruk

(Mpa)

Afzet 
druk (Mpa)

Zuig Reis 
van Zinkputpomp 

Afzetdruk 
van zinkputpomp 

Motor 

(KW) 

KYDR204DD-23

1500

≤0.05

≥0.2

≥4

≥0.2

4

 

 

De bedrijfdienst:

 

Wij bieden oprecht diverse montage voor de invoer en binnenlandse separatorgebruikers aan. Ons professioneel personeel zal u hulp en overleg op elk ogenblik geven.

 

Reparatie en Onderhoud:

 

Wij bieden oprecht diverse montage voor de invoer en binnenlandse separatorgebruikers aan. Ons professioneel personeel zal u hulp en overleg op elk ogenblik geven.

 

Trein:

 

Het Junengbedrijf geeft delen en reparatie, onderhoud evenals techical advies voor de demestic en de invoerseparator in oud. Wij waarborgen de kwaliteit van elke onderhoud en dienst.

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn