De afzetdruk ≥ 0.2Mpa centrifugeert de scheiding van het stookoliewater met capaciteit 2000 L/u

Productdetails:
Plaats van herkomst: China (Yixing, Jiangsu)
Merknaam: Juneng Machinery
Certificering: CE、ISO9001
Modelnummer: KYDH204
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Een set
Verpakking Details: standaard houten kist
Levertijd: 60 dagen
Betalingscondities: TT
Levering vermogen: 40 set / maanden
Contact nu

Productomschrijving

De afzetdruk ≥ 0.2Mpa centrifugeert de scheiding van het stookoliewater met capaciteit 2000 L/u

Productomschrijving:

KYDH204SD-23 de separators van de reeksschijf worden hoofdzakelijk samengesteld uit inham en afzetmechanisme, trommel, machinedekking, verticale schacht, horizontale schacht, machinebasis, hydraulisch systeem, enz.

De ongefilterde materialen (gemengde vloeistof) worden overgebracht aan de hartdelen van deze machine (de binnenkant van de trommel). Onder de acties van sterke middelpuntvliedende kracht, zullen de materialen hoewel de intervallen van een groep de bundels van het schijfstuk overgaan. En dan, zal het neutrale gat van het schijfstuk die de interface zijn, de vloeistof met hogere dichtheid (zware fase) naar buiten het neutrale gat langs het schijfstuk bewegen, die aan de grote centripetale pomp stromen. De zware residu's zullen op het sedimentgebied worden geaccumuleerd, die op lossing uit machine wachten. De vloeistof met lagere dichtheid (lichte fase) zal binnenste en omhoog langs de muur van het schijfstuk bewegen en zal zich in de kleine centripetale pomp verzamelen. De zware fase en de lichte fase zijn outputted door de grote centripetale pomp en kleine centripetale respectievelijk pomp.

 

Toepassing:

 De mariene separator wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het schoonmaken van de vochtigheid en de mechanische onzuiverheid in de brandstof (Lichte diesel, zware diesel, stookolie) en smeerolie van schepen en dieselmotor

 

Productconcurrentievoordeel:

1, zijn Er stationaire centripetale pompen voor zware fase en lichte faseoutput. De gescheiden zware fase en de lichte fase zijn outputted respectievelijk door de grote en kleine centripetale pompen die op de bovenkant van de trommel.

2, Deze reeks van divers soortelijk gewicht van separatoruitrustingen bellen met verschillende diameter, die kan volgens de dichtheid en het volume van de materialen worden geselecteerd en worden gebruikt.

Het heeft backpressure regelende klep. Het scheiden van effect kan worden geregeld door backpressure te regelen.

 

Productspecificaties:

Model 

Geschatte Behandeling 
capaciteit (L/u)

Inhamdruk

(Mpa)

Afzet 
druk (Mpa)

Zuig Reis 
van Zinkputpomp 

Afzetdruk 
van zinkputpomp 

Motor 

(KW) 

KYDH204SD-23

2000

≤0.05

≥0.2

/

/

4

 

 

Inleiding van Bedrijf:

 

De Junenggroep stelt een team van goedgetrainde beroeps tewerk, keurt vooruitgangsepr het model van het productiebeheer in samenwerking met overzichtsapparaten en proces d.w.z. goed CNC Keerder, Machinecentrum, hoogst de Instrumentatie van de Nauwkeurigheidstest, Kwaliteit en Procesbeheersingssysteem om kwaliteit, stabiliteit, en betrouwbaarheid van elk product te verzekeren.

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn