De smerende/Lichte Diesel centrifugeert de Separator Stationaire Centripetale Pompen van het Oliewater

Productdetails:
Plaats van herkomst: China (Yixing, Jiangsu)
Merknaam: Juneng Machinery
Certificering: CE、ISO9001
Modelnummer: KYDH206
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Een set
Verpakking Details: standaard houten kist
Levertijd: 60 dagen
Betalingscondities: TT
Levering vermogen: 40 set / maanden
Contact nu

Productomschrijving

De smerende/Lichte Diesel centrifugeert de Separator Stationaire Centripetale Pompen van het Oliewater

Productomschrijving:

 De mariene separator wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het schoonmaken van de vochtigheid en de mechanische onzuiverheid in de brandstof (Lichte diesel, zware diesel, stookolie) en smeerolie van schepen en dieselmotor, die goed is om de schuring te verminderen en zijn levensduur te verlengen. De zware diesel wordt gescheiden door separator kan de lichte diesel vervangen voor het gebruiken zodat de kosten zeer van productie druk.

Het ontwerp, vervaardiging en inspecteert is overeenstemming met GB/T5745-2002 <>>. De stabiele verrichting, de trilling is veel lager dan de nationale standaardwaarde. Alle materialen worden gemaakt van roestvrij staal, zo verminder effectief de corrosie van scheidingsmaterialen.

 

Toepassing:

 De mariene separator wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het schoonmaken van de vochtigheid en de mechanische onzuiverheid in de brandstof (Lichte diesel, zware diesel, stookolie) en smeerolie van schepen en dieselmotor

 

Productconcurrentievoordeel:

1, zijn Er stationaire centripetale pompen voor zware fase en lichte faseoutput. De gescheiden zware fase en de lichte fase zijn outputted respectievelijk door de grote en kleine centripetale pompen die op de bovenkant van de trommel.

2, Deze reeks van divers soortelijk gewicht van separatoruitrustingen bellen met verschillende diameter, die kan volgens de dichtheid en het volume van de materialen worden geselecteerd en worden gebruikt.

3, het hebben backpressure regelende klep. Het scheiden van effect kan worden geregeld door backpressure te regelen.

 

Productspecificaties:

Model 

Geschatte Behandeling 
capaciteit (L/u)

Inhamdruk

(Mpa)

Afzet 
druk
 (Mpa)

Zuig Reis 
van Zinkputpomp 

Afzetdruk 
van zinkputpomp 

Motor (kW) 

KYDH206SD-23

3200

≤0.05

≥0.2

≥4

≥0.2

5.5

 

 

Inleiding van Bedrijf:

 

De Junenggroep heeft binnenshuis opstelling een 1st klassenlaboratorium voor chemische samenstellingsanalyse, metallographic analyse, spectrumanalyse, prestatiesanalyse, radiografische inspectie, magnetismeinspectie, ultrasone inspectie en enz. Dit moet met recentste vooruitgangsinstrumentations impliceren en de strenge het werk houding om elk deel van product te verzekeren is stabiel en betrouwbaar.

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn