Inhamcapaciteit 5~18m 3/h Horizontale Karaf centrifugeert Gebruikt voor pvc-Modder

Productdetails:
Plaats van herkomst: China (Yixing, Jiangsu)
Merknaam: Juneng Machinery
Certificering: CE
Modelnummer: LW350
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Een set
Verpakking Details: standaard houten kist
Levertijd: 60 dagen
Betalingscondities: TT
Levering vermogen: 40 set / maanden
Contact nu

Productomschrijving

Inhamcapaciteit 5~18m 3/h Horizontale Karaf centrifugeert Gebruikt voor pvc-Modder
Productomschrijving:
De karaf centrifugeert is een mechanisch materiaal wat het principe van centrifuge en sedimentatie gebruiken en voortdurend kunnen uitvoeren scheiden opschorten vloeistof met dichtheidsverschil. De centrifuges die door fabriek opmaakten kunnen de opschortingen met solid-phase deeltjes van 0.002-3 mm verduidelijken ontwateren en classificeren en de dikte strekt zich bij 0.5~40% uit. Het product kan zijn classificeert in van de twee type LW-tegen-Stroom en parallel-stroom basis op zijn structuureigenschap. Volgens voereigenschap, kan het product waterscheiding zijn in separator de in twee fasen van LW, separator de in drie stadia van LWS. Het is geschikt om verschillend voer op verschillende procesvoorwaarde, en wijd gebruik in geneesmiddel, voedsel, de chemische, lichte industrie, de milieubescherming industrie etc… te scheiden

Toepassing:
De karaf centrifugeert vaakst wordt gebruikt voor verduidelijking van vloeistof die hoge concentraties van vast lichaam bevatten, verwijderend vaste lichamen uit vloeistof. Het wordt gewoonlijk gebruikt in afvalwater en pvc-de modderindustrie. En kan ook in zonnebloemolie, palmolie en de theeindustrie worden gebruikt.

Productconcurrentievoordeel:
1, Spiraalvormige opdringer keurt de speciale antifrictiemethode goed: bestrooi hardheidslegering of de legerings antifrictieschijf van de inlegselhardheid; het anticorrosieve roestvrije staal is aangewend voor het materiaal van de belangrijkste delen van trommel, zodat de duurzaamheid en het langere gebruikende leven van het materiaal verzeker.
2, volgens de kenmerken van de exploitatievoorwaarde van materiaal, optimaliseren trommel lengte-diameter raido, de trommel en de structuur van trommel spitse delen.
 

 

Inleiding van Bedrijf:

 

De Junenggroep stelt een team van goedgetrainde beroeps tewerk, keurt vooruitgangsepr het model van het productiebeheer in samenwerking met overzichtsapparaten en proces d.w.z. goed CNC Keerder, Machinecentrum, hoogst de Instrumentatie van de Nauwkeurigheidstest, Kwaliteit en Procesbeheersingssysteem om kwaliteit, stabiliteit, en betrouwbaarheid van elk product te verzekeren.

 

Het succes van Juneng wordt bijgedragen door de verplichting van elk lid van het Bedrijf. Bovendien worden de specialiteit en het potentieel van elk lid respecteerd en disinterred.

 


Productspecificaties:

Model

Trommeldiameter
mm

Trek Verhouding
L/D

Snelheid van trommel
r/min

Factor van
scheiding G

Spiraalvormig verschil
roteer snelheid
r/min

Inham
capaciteit (m3/h)

De leiding/woont bij
motor (kW)

LW250

250

3.73

4200

2467

2~31

1-7

11/4

LW350

350

4.4

3600

2540

5~25

5~18

22/5.5

LW450

450

4.4

3200

2580

5~25

5~25

30/11

LW520

520

4.1

2850

2365

2~26

10~45

45/11

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn