Van de zetmeelclassificatie en Dehydratie de Karaf centrifugeert Separator Met geringe geluidssterkte
1 set
MOQ
USD 15000~100000 / set
Prijs
Starch Classification And Dehydration Decanter Centrifuge Separator Low Noise
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Jiangsu Yixing
Merknaam: Juneng
Certificering: CE , ISO9001 & ISO14001
Modelnummer: LW
Hoog licht:

Cassave zetmeel scheidingsteken

,

Mondstuk scheidingsteken

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: zeewaardig verpakken
Levertijd: 30~50 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 50 reeksen /months
Specificaties
Alias: Centrifuge
Controle: Automatische controle
Verleende naverkoop de Dienst: Beschikbaar de dienstcentrum overzee
Toepassing: Zetmeel
Motor: 2
Motormacht: Volgens model
Productomschrijving
 
Van de zetmeelclassificatie en Dehydratie de Karaf centrifugeert Separator

 

De korte inleiding van de karaf van de zetmeelscheiding centrifugeert

 

De karaf centrifugeert gebruik de centrifugaalsedimentatie om de opschorting te scheiden, gebruikt de spiraal aan het leegmaken van materiaal. Het laadt onophoudelijk, het scheiden, bij volledige snelheid lossend.

 

Het wordt gebruikt in de opschortings (in 0.0005~2mm, concentratie 2-40%) stevig-en-vloeibare scheiding, grootteclassificatie, vloeibare verduidelijking.

 

Vooral, het issuitable voor de opschortingsscheiding die met moeilijk in filterdoek recycling, en het materiaal met grote concentratie en grote groottewaaier.

 

Gedetailleerde Productomschrijving
 
Diameter 250mm720mm  Voltage:  220V, 380V, 440V, 460V
Snelheid Omschakelaarscontrole  Elektrocomponenten:  Wereldberoemd Merk
Verrichting Ononderbroken Scheiding:  In drie stadia
Lager SKF Moc:  SS304, SS316L, SS2205
Controle PLC Motor:  2

 

Centrifugeer hoe te om het geschikte type te kiezen?

 

De gebruiker kan de het werk parameters van de centrifuge volgens de fysische eigenschappen kiezen, scheidingsvereisten, die capaciteit en procesvereisten van de gescheiden materialen (opschorting) verwerken, zodat het bevredigende scheidingseffect en het economische voordeel kunnen worden verkregen.

 

Kenmerken van het opschortingsmateriaal


a, groter de vaste deeltjes in het materiaal, gemakkelijker scheiden, vaste deeltjes verschillende grootte, kleine deeltjes stevige fase om zijn definitief scheidingseffect te bepalen, de machine kan meer dan 5um-vaste deeltjes over het algemeen verwijderen, zijn de vaste deeltjes bijzonder klein.

 

Het scheidingseffect hangt van de distributie van vaste deeltjes van het materiaal af, meer dan 5um-deeltjes, beter het scheidingseffect, het tegendeel, slechter het scheidingseffect.

 

B, de algemene kristallijne stevige fase en de vezel-als stevige fase gemakkelijker te scheiden, vlokje, stevige fase kleven zijn moeilijk te scheiden, omdat de stevige fase van het vlokjedeeg van grootste in water oplosbare groot, gemakkelijk om het scheidingseffect, zodat de scheiding van vlokje en de stroom van de deeg stevige fase uit te glijden en te beïnvloeden niet zou moeten te groot zijn.

 

c, groter het verschil tussen de stevige fase en de vloeibare fase, beter de scheiding, en vice versa slechter het scheidingseffect

 

kan D, vloeibare viscositeit is kleiner en gemakkelijker te scheiden, hoger de vloeibare viscositeit, het meevoeren van de verduidelijkingsoplossing de verhoogde stevige fase, het scheidingseffect slecht, dan is de materiële temperatuur verbeteren, viscositeit verminderen om het scheidingseffect te verbeteren (de maximumvoertemperatuur is niet Groter dan 95 ° C.

 

Andere verwijzing calculeert zoals de keus van voerstroom in (d.w.z., de hoeveelheid behandeling); de diameter van de overstroming; de snelheid van de trommel: het verschil tussen de schroef en de trommel, enz., heeft verschillende verwijzingsnormen

 

 

Model Trommeldiameter
mm
Trek Verhouding
L/D
Snelheid van trommel
r/min
Factor van
scheiding G
Spiraalvormig verschil
roteer snelheid
r/min
Inham
capaciteit (m3/h)
De leiding/woont bij
motor (kW)
LW250 250 3.73 4200 2467 2~31 1-7 11/4
LW350 350 4.4 3600 2540 5~25 5~18 22/5.5
LW450 450 4.4 3200 2580 5~25 5~28 30/11
LW520 520 4.1 2850 2365 2~26 10~35 45/11
LW550 550 4.1 2650 2370 2~26 10~45 55/11

 

 

Het werk principe

 

Er zijn spiraalvormig wat de het voeden spiraal is die heeft dezelfde as met de trommel is. De spiraal en de trommel roteren in verschillende snelheid maar in dezelfde richting. Roteer verschil wordt veroorzaakt door het verschil.

 

De opschorting gaat de spiraal door de het voeden pomp in het centrum in, wanneer het begint om het materiaal te versnellen gaat in de trommel. Onder het effect van de centrifugekracht, zullen de vrij zware solidoidsedimenten in slakkendeken op de oppervlakte van de trommelmuur, dan de spiraalvormige duw de slakkendeken aan de sectie van de trommelkegel voor verdere laatstgenoemde dehydratie, het van het kleine gat van sectieslakken worden gelost.

 

Terwijl vrij lichte liquicdoid de binnen vloeibare cyclus, vormt en het zal van de grote poort van de eindoverstroming worden gelost.

 

 

Toepassing:


De karaf centrifugeert vaakst wordt gebruikt voor verduidelijking van vloeistof die hoge concentraties van vast lichaam bevatten, verwijderend vaste lichamen uit vloeistof. Het wordt gewoonlijk gebruikt in afvalwater en pvc-de modderindustrie. En kan ook in zonnebloemolie, palmolie en de theeindustrie worden gebruikt.

 

 

Inleiding van Bedrijf:

De Junenggroep stelt een team van goedgetrainde beroeps tewerk, keurt vooruitgangsepr het model van het productiebeheer in samenwerking met overzichtsapparaten en proces d.w.z. goed CNC Keerder, Machinecentrum, hoogst de Instrumentatie van de Nauwkeurigheidstest, Kwaliteit en Procesbeheersingssysteem om kwaliteit, stabiliteit, en betrouwbaarheid van elk product te verzekeren.

Het succes van Juneng wordt bijgedragen door de verplichting van elk lid van het Bedrijf. Bovendien worden de specialiteit en het potentieel van elk lid respecteerd en opgegraven.
 

 

Levering

 

Verpakking De plastic buitenkant van het waterbewijs dan gezet in zeewaardig houten geval
Vervoer Automobiel vervoer aan verschepende haven

 

 

Het Technische Team van de naverkoopdienst

 

Ons bedrijf heeft opstelling een professioneel technisch team van de naverkoopdienst. Alle sell-offs producten zullen ingenieur hebben om installatie te leiden, het zuiveren bij te staan en exploitanten op te leiden tot zij hen hebben beheerst.

Als het probleem voorkomt terwijl de materiaalverrichting, wij het onmiddellijk zullen verwerken, om binnen twee uren na geïnformeerd beloven terug te koppelen. De ingenieur van de naverkoopdienst zal aan de plaats worden geschikt om de problemen op te lossen. Hij zal nooit, tot de gebruikerstevredenheid laten.

Van de zetmeelclassificatie en Dehydratie de Karaf centrifugeert Separator Met geringe geluidssterkte 0

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Doris.zhou
Tel. : 13961509768
Fax : 86-510-87501218
Resterend aantal tekens(20/3000)