SS316L geageerde Nutsche-Filter Drogere het Filtreren Was en het drogen Machine
Een set
MOQ
USD $ 50000 per set
Prijs
SS316L Agitated Nutsche Filter Dryer Filtering Washing And Drying Machine
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China (Yixing, Jiangsu)
Merknaam: Juneng Machinery
Certificering: CE、ISO9001
Modelnummer: GXG 600 (3 IN 1)
Hoog licht:

vloeibare filterdroger

,

Geageerde Filterdroger

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: standaard houten kist
Levertijd: 60 dagen
Betalingscondities: TT
Levering vermogen: 40 set / maanden
Specificaties
Alias: Het filtreren en Wasmachine
Materiaal: ss304
Verrichting: Volledig Ingesloten
Lossing: Gecontroleerd door automatisch het lossen klepsysteem
Filtergebied: 0,28 m2
Shell-diameter: 600 mm
Productomschrijving

 
SS316L het filtreren Droger van de Was en het drogen Machine de Geageerde Filter
 
 
Processtappen
 
1. Het voeden
 
Open de het voeden klep voor voer in de tank, zou de peddel in de hogere positie moeten zijn wanneer indien nodig het voeden, kan verminderde het bewegen peddel zijn voor bewegen het met lage snelheid, zodat het materiaal gelijk wordt verdeeld. Wanneer het materiaal het gespecificeerde proceseinde voeden bereikt, sluit de voerklep
 
2. Was
 
De wasvloeistof bij 0,2 druk van ~ 0.3MPa door de roterende pijp die, is en het bewegen peddel hoog opgeschort schoonmaakt.
 
Dunne modderwas: Wanneer een bepaalde hoeveelheid wasvloeistof na de toetreding tot einde dat geleidelijk aan het lagere bewegen en pulpdunne modder toevoegt bij het aangewezen snelheid bewegen paddelt. Beweeg onophoudelijk van boven tot onder.
 
3. Filter
 
Na was, bovenleer de opruier in verwante positie, ophoudt bewegend, zal de vloeistof van bodem worden gelost. Dan herhaal de filtrerende stappen tot u perfect materiaal krijgt.
 
Als de filter eindigt, maak het materiaal is gelijkaardig, dan maken het bovenleer van het opruiersblad van materiële oppervlakte over 20mm.
 
4. Het drogen
 
a . de open warm waterklep, brengt dan klep, nextly vacuümklep in evenwicht.
 
b . Gelieve te openen vooraf de saldoklep als hogere vacuüm beneden het drogen voorwaarde, om druksaldo te verzekeren. aan Concentratie van chloride zouden de ionen in het verwarmende en koelwater strikt moeten worden gecontroleerd, om chlorideionen op het jasje en de tankcorrosie te vermijden. Gelieve te gebruiken van chloride-vrij water.
 
c . Open de de inhamklep van het jasjewater langzaam, en open lichtjes voor de klep van de waterafzet. Open hen volledig wanneer de afzet en de inham temperatuurhiaat minder dan 20℃ hebben om cavitatietrilling te vermijden.
 
5 . Materiële lossing
 
De bemonsteringsanalyse vóór lossing, als o.k., lost hen dan.
 
De eerste draai van de het verwarmen waterklep, opent langzaam de koelwaterklep. Verminder langzaam de het bewegen peddel, het bewegende materiaal versnelde koelen, dan kan de vacuümpomp voor uitlaathitte worden geopend.
 
Vóór open de uitlaatklep, pls vullings zuivere stikstof voor saldobescherming. wanneer de druk luchtdruk is, loste de drijvende kracht door de actie van de duwstroomwisselaar, het materiaal van de uitlaatklep.
 
SS316L geageerde Nutsche-Filter Drogere het Filtreren Was en het drogen Machine 0
 
Beschrijving
 
om het beperkte productieproces, filtrerende wasmachine te ontmoeten, is twee - in-één filter ontwikkeld. Dit productiesysteem kan halve automatische of volledige automatische verrichtingscontrole realiseren.
 
Maily voor kristallisatie vloeibare filtratie wordt gebruikt, was, het drogen proces dat. Het omvat: voedend, slaand, het filtreren, het wassen, (facultatieve) lossen, online inspectie, de zeer belangrijke stappen van enz. op cleanroom van volgende het mengen zich procédé voor te bereiden. Naast deze Nutsche-Filter heeft de Droger ook CIP, SLOKJEfuncties.
 
 
Toepassing
 
Het zou op divers gebied zoals fijn chemisch product, aardolie, druk, levensmiddel en de farmaceutische industrieën kunnen etc. worden gebruikt.
 
De droger van de Nutschefilter wordt wijd gebruikt voor kritieke hoge zuiverheidsscheidingen van vloeistoffen en vaste lichamen, en nu wordt gebruikt in de industrie van de cbdolie.
 
Het wordt wijd gebruikt voor definitieve stap van de zuiverheidsproces van de cbdolie. Met pur kritieke verrichting als definitieve stap, kan de cbd crystalizing isolatie boven 98% bereiken.
 
 
 
Technische paramaters
 

 ModelGXG 600 (3 IN 1)
Filtratiegebied0,28 m2
Shell-diameter600 mm
Het werkdruk-0.1~0.3 Mpa
Nominaal volume0,2 m3
De hoogte van filterckae150 mm
Verrichtingstemprature0~160℃
LossingsmethodeGecontroleerd door uitlaatklep

 
 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Doris.zhou
Tel. : 13961509768
Fax : 86-510-87501218
Resterend aantal tekens(20/3000)