Volledig het Ingesloten SS304 Geageerde Nutsche-Filter Drogere Filtreren en Wasmachine

Productdetails:
Plaats van herkomst: China (Yixing, Jiangsu)
Merknaam: Juneng Machinery
Certificering: CE、ISO9001
Modelnummer: GXG 600 (2 IN 1)
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Een set
Prijs: USD $ 27910 per set
Verpakking Details: standaard houten kist
Levertijd: 60 dagen
Betalingscondities: TT
Levering vermogen: 40 set / maanden
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Alias: Het filtreren en Wasmachine Materiaal: SS304
VERRICHTING: Volledig Ingesloten Lossing: Gecontroleerd door automatisch het lossen klepsysteem
Filtergebied: 0,28 M2 Shell-diameter: 600 mm

Productomschrijving

 

Volledig het Ingesloten SS304-Filtreren en Wasmachine Geageerde Nutsche-Filter

 

 

Beschrijving

 

om het beperkte productieproces, filtrerende wasmachine te ontmoeten, is twee - in-één filter ontwikkeld. Dit productiesysteem kan halve automatische of volledige automatische verrichtingscontrole realiseren.

 

Maily die voor kristallisatie vloeibare filtratie wordt gebruikt, was, het drogen proces. Het omvat: voedend, slaand, het filtreren, het wassen, (facultatieve) lossen, online inspectie, de zeer belangrijke stappen van enz. op cleanroom van volgende het mengen zich procédé voor te bereiden. Naast deze Nutsche-Filter heeft de Droger ook CIP, SLOKJEfuncties.

 

 

Toepassing

 

Het zou op divers gebied zoals fijn chemisch product, aardolie, druk, levensmiddel en de farmaceutische industrieën kunnen etc. worden gebruikt.

 

De droger van de Nutschefilter wordt wijd gebruikt voor kritieke hoge zuiverheidsscheidingen van vloeistoffen en vaste lichamen, en nu wordt gebruikt in de industrie van de cbdolie.

 

Het wordt wijd gebruikt voor definitieve stap van de zuiverheidsproces van de cbdolie. Met pur kritieke verrichting als definitieve stap, kan de cbd crystalizing isolatie boven 98% bereiken.

 

Volledig het Ingesloten SS304 Geageerde Nutsche-Filter Drogere Filtreren en Wasmachine

 

Technische paramaters

 

 Model  GXG 600 (2 IN 1)
 Filtratiegebied  0,28 m2
 Shell-diameter  600 mm
 Het werkdruk  -0.1~0.3 Mpa
 Nominaal volume  0,2 m3
 De hoogte van filterckae  150 mm
 Verrichtingstemprature  0~160℃
 Lossingsmethode  Gecontroleerd door uitlaatklep

 

 

Processtappen

 

1. Het voeden

 

Open de het voeden klep voor voer in de tank, zou de peddel in de hogere positie moeten zijn wanneer indien nodig het voeden, kan verminderde het bewegen peddel zijn voor bewegen het met lage snelheid, zodat het materiaal gelijk wordt verdeeld. Wanneer het materiaal het gespecificeerde proceseinde voeden bereikt, sluit de voerklep

 

2. Was

 

De wasvloeistof bij 0,2 druk van ~ 0.3MPa door de roterende pijp die, is en het bewegen peddel hoog opgeschort schoonmaken.

 

Dunne modderwas: Wanneer een bepaalde hoeveelheid wasvloeistof na de toetreding tot einde die geleidelijk aan het lagere bewegen en pulpdunne modder toevoegen bij het aangewezen snelheid bewegen paddelt. Beweeg onophoudelijk van boven tot onder.

 

3. Filter

 

Na was, bovenleer de opruier in verwante positie, ophoudt bewegend, zal de vloeistof van bodem worden gelost. Dan herhaal de filtrerende stappen tot u perfect materiaal krijgt.

 

Als de filter eindigt, maak het materiaal is gelijkaardig, dan maken het bovenleer van het opruiersblad van materiële oppervlakte over 20mm.

 

 

4. Materiële lossing

 

De bemonsteringsanalyse vóór lossing, als o.k., lost hen dan.

 

De eerste draai van de het verwarmen waterklep, opent langzaam de koelwaterklep. Verminder langzaam de het bewegen peddel, het bewegende materiaal versnelde koelen, dan kan de vacuümpomp voor uitlaathitte worden geopend.

 

Vóór open vult de uitlaatklep, pls zuivere stikstof voor saldobescherming. wanneer de druk luchtdruk is, loste de drijvende kracht door de actie van de duwstroomwisselaar, het materiaal van de uitlaatklep.

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn