Contacteer ons

Contact Persoon : Doris.zhou

Telefoonnummer : 13961509768

WhatsApp : +008613961509768

Free call

Het lopen in de Zonneschijn

March 13, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Het lopen in de Zonneschijn

De regenachtige dagen tenslotte over. In de lente, is het de perfecte tijd te zeggen op een gang ga.

 

Het Bos van het YIxingsbamboe, als ons doel, is klaar om gastheer aan ons te spelen. Het thaks ongeveer 40 minuten voor ons om daar door onze fabriek te drijven.

Wij worden gecharmeerd door zijn groen en verse lucht.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het lopen in de Zonneschijn  0

 

Na een lange jounery (aan me, is het een lange reis aangezien ik niet goed bij sport) ben, eigenlijk vergt het één en een half uur voor ons om de bovenkant van de berg te bereiken. Het is werkelijk goed om wind te voelen tikkend de bergbovenkant, om een vogelperspectief van het gehele bos te hebben. Overgaand door het ‚wolk-Berijdend Portaal‘, wandelend langs ‚de wolk-Ring Weg‘, bevelend een fijne mening van ‚wolk-Berijdend Paviljoen‘, zou u een onbeschrijflijke betekenis van verfrissing en verwezenlijking voelen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het lopen in de Zonneschijn  1

 

In een winderige dag, die de kabelwagens neemt aan de bodem, is het verbazend om het grote beeld te zien van het overspoelen van golven die door het bamboebos worden voorgesteld. 

 

laatste bedrijfsnieuws over Het lopen in de Zonneschijn  2

 

Welcom om ons te bezoeken, als er genoeg tijd is. Wij konden gaan en het het bamboebos van No.1 van China zien, het systeem van het de kabelvervoer Nr 1 van Oost- van China berijden, de langste bergpiek in zuidelijke Jiangsu-provincie veroveren, naar de eerste bron van ‚Taihu-Meer‘ streven, op de kostbare species van coelenterates letten en van de verse lucht in deze natuurlijke zuurstofbar genieten.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in