EEN WORKSHOP VOOR SCHIJFseparator

August 8, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over EEN WORKSHOP VOOR SCHIJFseparator

De schroeiende zon, die de yixing stad roosteren --aardewerkkapitaal.

laatste bedrijfsnieuws over EEN WORKSHOP VOOR SCHIJFseparator  0

In zulk een het branden dag in Augustus, de partijsecretaresse jian ertoe bracht de gemeentelijke en andere bevoegde dienstenleiders tot de bouwwerf van het nieuwe project van de Machinesco. van Jiangsu Juneng, Ltd, shen om een gecentraliseerd „overzicht“ van de bouwuitvoering van het halfjaarlijkse project te leiden.

laatste bedrijfsnieuws over EEN WORKSHOP VOOR SCHIJFseparator  1

De Machinesco. van Jiangsujuneng, Ltd begon het krachtige project van de schijfseparator met totale investering die van 630 miljoen Yuans, een gebied van 126666 vierkante meters behandelen. De schijfseparator van de projectproducten kan wijd in high-end de industrieën zoals de biopharmaceutical industrie, de petrochemische industrie, olie en de vette voedselindustrie, enz. worden gebruikt, die overeenkomstig de richting van nationale industriële structuuraanpassing is en een brede ruimte en marktontwikkeling vooruitzichten heeft.

laatste bedrijfsnieuws over EEN WORKSHOP VOOR SCHIJFseparator  2

Mu fujun, voorzitter van Junneg-machines, begeleidde secretaresse Shen aan de projectplaats om de vooruitgang van het project persoonlijk waar te nemen en te melden aan secretaresse Shen.

 

De het westenfabriek van Juneng-machines zal in een internationale prima basis van de separatorproductie, met 4 nieuwe standaardworkshops van 32000 vierkante meters en 1 intelligente workshop van 11.000 vierkante meters worden gebouwd, en de 34000 vierkante die metersworkshop door originele Lingren-machines wordt verworven zal worden omgezet. Het gekochte materiaal zal met de meest geavanceerde binnenlandse CNC draaibanken worden gevormd. Na de voltooiing van het project, kan de jaarlijkse productiecapaciteit van 3.000 centrifuges worden gevormd en het jaarlijkse verkoopvolume kan 600 miljoen Yuans overschrijden.

 

Momenteel, heeft de uitvoerige totale oppervlakte van Yixing-zuidenfabriek, het noordenfabriek, het westenfabriek en Nanjing-fabriek 500.000 vierkante meters die bereikt, echt het strategische doel van de grootste productiebasis realiseren van filterseparator in China en de industrie leiden. De Junengmachines zullen verder de internationale markt ontwikkelen, zullen internationale zaken, uitbreiden en zullen de derde positie in de industrie consolideren.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Doris.zhou
Tel. : 13961509768
Fax : 86-510-87501218
Resterend aantal tekens(20/3000)