Thuis Over ons

Geschiedenis

Bedrijfprofiel

De Junenggroep is een grote schaalfabrikant van industrieproducten in China met zijn de Machines (China) Co. van dochterondernemingen namelijk Juneng, Ltd en de Machinesco. van Jiangsu Juneng, Ltd. De groep nam hoofdzakelijk met het binnenshuis onderzoek & de ontwikkeling evenals productie van diverse industriële filters, separators en pompen in dienst. Het bedrijf is trots om de leider in dergelijke industrie met ongeveer 80% binnenlandse marktaandeel in Oliën & Vetten de industrie, de Chemische industrie, de Farmaceutische industrie, de Drankindustrie, de benzine-Chemische industrie te zijn, en nu is één van de bekende producenten en de levering in de wereld.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het bedrijf werd gevestigd bij 1987. Het heeft 23 jaargeschiedenis. Nu zijn drie productiebasissen met een totale capaciteit van 280000 vierkante meters in Nanjing City en Yixing-Stad van Jiangsu-Provincie.  

Juneng Machinery (China) Co., Ltd. Juneng Machinery (China) Co., Ltd. Juneng Machinery (China) Co., Ltd. Juneng Machinery (China) Co., Ltd. Juneng Machinery (China) Co., Ltd. Juneng Machinery (China) Co., Ltd. Juneng Machinery (China) Co., Ltd. Juneng Machinery (China) Co., Ltd. Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Juneng

Aantal werknemers : 1000~1300

Jaarlijkse omzet : 80,000,000-90,000,000

Opgericht Jaar : 1987

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Horizontale druk blad Filter voor verkoop Van goede kwaliteit Horizontale druk blad Filter voor verkoop Van goede kwaliteit Horizontale druk blad Filter voor verkoop Van goede kwaliteit Horizontale druk blad Filter voor verkoop